ezoterismuluman.blogspot.ro Web analytics


vineri, 22 ianuarie 2016

SECRETUL OAMENILOR HUNZA: EI POT TRAI SI 150 DE ANI, NU AU CANCER, IAR FEMEILE POT NASTE CHIAR SI DUPA 50 DE ANI!

Cand au fost intalniti prima data oamenii Hunza, trei lucruri au fost observati la ei: sunt fericiti, sunt foarte plini de viata si incredibil de puternici. Acesti oameni arata mai tineri decat varsta lor reala, lucru care i-a derutat pe multi vizitatori straini.
Se pare ca secretul tineretii lor il constituie dieta pe care o tin: mananca o cantitate foarte mare de caise in fiecare zi. In plus, ei traiesc in regiunea muntoasa de nord a Pakistanului, nu departe de Himalaya si Tibet; asadar, au un aer si o atmosfera nepoluata.
Populatia acestei regiuni este acum de aproximativ 87.000 de locuitori. Foarte multi dintre oamenii Hunza sunt capabili de a ajunge la varsta 100 de ani fara probleme, iar unii dintre ei ating usor si 120 de ani. Potrivit unor surse, au existat cazuri in care unii membri ai acestei etnii au trait mai mult de 150 de ani.

Este un lucru foarte rar pentru oamenii Hunza sa se imbolnaveasca. Aproape nimeni dintre ei nu au facut vreodata cancer, arata incredibil de tineri, iar femeile Hunza sunt capabile de a ramane insarcinate chiar si dupa 50 de ani.
Potrivit multor oameni de stiinta, oamenii Hunza sunt un bun exemplu privind modul in care dieta si stilul de viata sanatos au un impact pozitiv asupra oamenilor. Aceste persoane fac adesea baie in apa rece ca gheata, chiar si atunci cand temperaturile sunt sub zero grade. Oamenii Hunza nu mananca alimente prelucrate, si consuma doar alimentele pe care ei le cresc: legume organice si fructe, nuci, diferite tipuri de cereale, inclusiv orz, o cantitate mare de caise uscate, cateva oua, lapte si produse lactate – sunt alimentele care fac parte din dieta tipica a oamenilor Hunza. Carne mananca foarte rar: doar de cateva ori pe an, si, de obicei, mananca carne de pui sau de miel. Ei nu mananca prea mult; ei au, de obicei, doua mese: mic dejun si masa de pranz.
Un alt lucru interesant despre ei e faptul ca ei practica un regim de alimentatie strict (un fel de post) pentru o perioada de 2-4 luni. Cand vine aceasta perioada, ei nu mananca alimente solide; beau doar suc brut realizat din caise uscate. Expertii au confirmat ca aceasta perioada de post a avut un rol important pentru ca oamenii din aceasta regiune sa traiasca mai mult si sa aiba o viata mai fericita. Consumul mari de caise e motivul pentru care acesti oameni nu dezvolta cancere; semintele de caise au multa vitamina B17, care are efecte anticancerigene puternice.
Oamenii Hunza merg pe jos cativa km pe zi, pentru ca place sa se plimbe. Cateodata, ei pot merge pe jos pana la 20 km in fiecare zi. Ei au intotdeauna un zambet pe fetele lor. In urma cu aproximativ 30 de ani, mass-media din Marea Britanie prezenta o poveste despre Said Abdul Mobudu, un membru al oamenilor Hunza, care a sosit de la Londra si care a demonstrat cu un pasaport ca are 150 de ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

com...!